Overeenkomst

Islamchat.nl gebruikersovereenkomst

Bedankt voor je bezoek aan het Islamchat.nl-chatplatform. Gebruik deze pagina om de persoonlijke informatie die aan ıslamchat.nlm gebruiken is mogelijk met de in de sectie Privacy Policy vastgestelde voorwaarden. Lees de gebruiksvoorwaarden aandachtig door voordat u de site gebruikt.

Bedankt voor je bezoek aan het Islamchat.nl-chatplatform. Gebruik deze pagina om de persoonlijke informatie die aan ıslamchat.nlm gebruiken is mogelijk met de in de sectie Privacy Policy vastgestelde voorwaarden. Lees de gebruiksvoorwaarden aandachtig door voordat u de site gebruikt. Door het betreden en gebruiken van de site gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het contract van de site. Tutkunsocam.com kan op elk moment wijzigingen in deze overeenkomst aanbrengen en deze wijzigingen worden onmiddellijk van kracht na het plaatsen van het gewijzigde contract op de site. U aanvaard om de overeenkomst op de hoogte zijn van deze veranderingen op gezette tijden, het gebruik van de site heb je toegang tot de voortgezette of lopende site zal betekenen dat u de gewijzigde overeenkomst zekerheid te accepteren.

1- Deze site en inhoud zijn beschikbaar voor uw gebruik. Door u aan te melden en deze site te gebruiken, neemt u risico’s in verband met de inhoud van de site.

ıslamchat.nl beheer van de inhoud van de site of het gebruik van de inhoud en de juistheid van de sites van derden, met inbegrip van de site forum resultaten over toepassingsgebieden, betrouwbaarheid, geeft geen garanties of andere voorwaarden van de nauwkeurigheid kwesties. Ook foutloos en ononderbroken van de website exploitatie en het beheer, verstoringen van het gebrek en bozukluluk, tegen schadelijke elementen van de website en de zaken die vrij zijn van virussen te corrigeren, zijn er geen suggesties en aanbevelingen voor de gebruiker en geen waarborgen en garanties te bieden aan gebruikers in deze zaken.

Deze site biedt links en regisseurs naar internetsites die worden beheerd door derden en maakt gebruik van inhoud van sites van derden. De informatie, producten en diensten op de sites van derden worden op geen enkele wijze beheerd of gecontroleerd. En inhoud van deze website wordt geleverd als is en het maakt niet uit voor derde partij site of indirect, zijn geen garanties, zoals in de voorgaande paragraaf genoemde zaken. Dit betekent ook niet dat de inhoud en betrouwbaarheid van de inhoud van websites van derden wordt goedgekeurd. Om deze reden zijn wij niet verantwoordelijk voor de informatie of ideeën op de websites van derden. Ook hier mogen de betekenis van de links en de authenticiteit en betrouwbaarheid van de webinhoud van derden door de site niet worden uitgesloten.

De informatie op deze website wordt alleen verstrekt om de gebruiker te informeren; juridische, medische, financiële, investerings-, belasting-, boekhoudkundige en andere soortgelijke zaken. U bent als enige verantwoordelijk voor elk proces dat u kunt vertrouwen op de informatie die op deze website wordt geplaatst.

2- Het bedrijf kan forumgebieden bevatten die realtime interactie tussen gebruikers van deze website mogelijk maken. gebruikers forum gebieden desgevraagd van hem, persoonlijk identificeerbare informatie, telefoongegevens, correspondentieadres, postadres, e-mail, telefoon, allerlei informatie, zoals IP-nummer is verplicht een eerlijke manier te geven. Islamchat.nl is niet verplicht om berichten, opmerkingen, informatie of bestanden te controleren die naar de yada-bloggebieden van het forum zijn gestuurd. Echter, eenzijdig alle informatie en materiaal, het veranderen, behoudt altijd het recht voor om informatie te verstrekken of weigeren te publiceren en depubliceren het recht om te reageren op een gerechtelijke of administratieve verzoeken. Alle gebruikersberichten, publicaties en soortgelijke bijlagen die op deze website worden gepubliceerd, weerspiegelen de mening van de persoon in kwestie en zijn alleen bindend voor de gebruiker. ıslamchat.nl Uit deze standpunten en ideeën gerelateerde berichten, en het toevoegen van elk type installatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de andere kant. Adviezen die op forumgebieden zijn geplaatst, betekenen niet dat Islamchat.nl ze heeft geaccepteerd of afgewezen.

U stemt ermee in zich te houden aan de volgende voorwaarden bij het gebruik van forumsites en zakelijke websites:

– zetten inhoud onwettig, bedreigend, lasterlijk, die over het algemeen immoreel, onfatsoenlijk, obsceen, pornografisch, smadelijk, lasterlijk, obsceen, schandalig, en zo allerlei informatie en adviezen,

– zal een misdrijf of overtreding stimulerende aard vormen, of die in strijd zijn met de nationale en internationale wetgeving of de persoonlijke rechten van anderen in gevaar brengen, kauwen, lasterlijk, privacy en publieke rechten van verkrachting vormt, of intellectueel eigendomsrecht en auteursrechtelijk beschermd door verwante andere wet, octrooi, ontwerp, handelsgeheimen of andere intellectuele eigendomsrechten, evenals werk zonder toestemming van de eigenaar